Efter många långa förhandlingar så blev det förra veckan klart att jag får köpa Canterbury och att han därmed stannar i Sverige!!

Med tanke på hans stora framgångar i Tyskland med flera godkända söner, en mängd avkommor utvalda till elitauktionerna och tävlande avkommor som presterar på topp i både hoppning och dressyr så vet vi ju att han är förärvningssäker som avelshingst.

Dessutom så lämnade han ju här i Sverige från sin första fölkull 3 föl till riksföl (han var far till högst bedömda föl i både Östergötland och Mälardalen) och en avkomma utvald till elitfölauktionen. Elitryttare som Svante Johansson och Jennie Larsson har Canterburyavkommor i sina stall.

Förutom alla hans framgångar somavelshingst så är han dessutom helt underbar att ha att göra med, så det är med stor glädje jag kan skriva att Canterbury äntligen är min. Ett stort tack till min familj som gör det här möjligt!!

Canterbury 1226 e Cardenio – Brandenburger – Kolibri
Ägare: Elin Lundgren Sporthorses