DAMSEY 2002 (Dressage Royal – Ritual)

Damsey är även han en framgångssaga. Med unga ryttaren Steffen Frahm i sadeln är han en av Tysklands mest framgångsrika yngre hingstar. Han har under 2012 gått stadigt i GP med segrar och placeringar. Han visade att han tillhör en av landets bästa genom att kvala till decembertävlingarna i Frankfurt.

Avelsmässigt så har han lämnat ett av hannovers högst bedömda 3-årssto och avkommorna presterat mycket bra på unghästtävlingar i dressyr. Han är dessutom en av de tyska hingstarna med högst avelsindex i dressyr på hela 160!!

********************************************

HERZENSDIEB 2003 (Tambour – Tivano)

Trakehnerhingsten vars avkommor vinner allt. Här i Sverige har han på ett fåtal avkommor fått segerföl, segrare i 3-årstest mm och i år var inget undantag. Ulrica Jacobs fina 3-årsto Herzeous ue Danone I gjorde ett fantastiskt 3-årstest och vann Rikssto på Strömsholm!

I Tyskland fortsatte hans avkommor att imponera i unghästklasser och ett sto ue Lauries Crusador är ett av de högst bedömda under året. Film här:

http://www.youtube.com/watch?v=jQb4Je6AWCU

********************************************

HAMPTON 2004 (His Highness – Rotspon)

Hampton, den svarta rörliga sagohingsten fick i år sitt första avelsindex på hela 156, med andra ord är han en mycket bra förärvare!! Han är stadig i svår dressyr och har all potential för att avancera upp i GP i framtiden, även han rids av Steffen Frahm.
¨

Film på Hampton:

http://www.youtube.com/watch?v=9T1zenwXlJ4